Watch Dogs 2? Hivatalos, lesz!

A Watch Dogs 2 hivatalosan is bejelentésre került a Ubisoft által. Tegnap este azt is bejelentették, hogy az Assassin’s Creed egy évet pihen, hogy 2017-ben megújulva támadjon, most viszont már egy másik franchise is bekerült a pakliba. Lesz egy új IP is, amely egy online szegmenssel készül AAA címként, eddig bejelentetlenül készül valamelyik Ubisoft stúdióban.

A Watch Dogs 2 mellett a South Park: The Fractured But Whole is 2017 áprilisáig meg kell, hogy jelenjen. Utóbbit még a tavalyi E3-on jelentette be a francia kiadó és ez a Stick of Truth folytatásaként funkcionál. Eközben a The Crew, a For Honor, a Ghost Recon: Wildlands, a The Division és a még be nem jelentett IP (amit talán az E3-on láthatunk először) szolgál a Ubisoft idei fő címeiként.

A platformok között meg nem lepő módon a PlayStation 4 generálta a legtöbb eladást, ráadásul az európai régióban az összeladások 43%-a jött össze a Ubisoftnak, úgyhogy Észak-Amerika (46%) mellett a vén kontinens is értelemszerűen fontos lokáció a franciáknak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu