Sniper Elite 4: újabb önéletrajz-szivárgás!

A Sniper Elite 4 létezése is egy önéletrajzból derült ki. A Rebellion még be sem jelentette a mesterlövész-játék új részét, de sikerült ennek is idő előtt kiszivárognia pont úgy, mint ahogy néhány napja a Knack 2 esetében. Milyen érdekes, itt is egy ázsiai LinkedIn profilból tudtuk meg a játék létezését…

A kínai ADIA Entertainment alkalmazottjainak egyike tüntette fel a Sniper Elite 4-et. Lehet, hogy pont ez lesz az a játék, amit a Rebellion hamarosan be fog jelenteni? Ők ugyanis már tervezik, hogy nemsokára egy új címet fognak leleplezni valószínűleg a GDC keretein belül (ez pont egy hónap múlva fog lezajlani).

Az ADIA korábban már dolgozott az Uncharted, Bioshock, Hitman, Bloodborne és The Last Of Us játékokon is, szóval értik a dolgukat – a Rebellion jó lóra tett (már ha tényleg készül a Sniper Elite 4). Tavaly volt 10 éves a franchise-uk, szóval ők a minőségre hajtanak a mennyiség helyett. Ez érződik is játékaikon.

Hamarosan le is porolhatjuk a mesterlövész puskánkat.

ps4pro-sniper_elite_4_linkedin

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu