PlayStation Plus: megvan a következő Vote to Play nyertes

A februári hónap során a PlayStation Plus előfizetőknek megvolt a lehetőségük arra, hogy kiválaszthassanak egy játékot a három közül, hogy aztán a legtöbb szavazatót kapó cím a következő hónapban az ingyenes játékok között legyen. A szavazás végetért, a Sony pedig bejelentette a nyertest – így már hivatalos, hogy ez lesz az egyik PS4-es Plus játék márciusban.

Az Action Henk!, az Assault Android Cactus és a Broforce közül a Broforce kapta a legtöbb szavazatot, így március elsején, amikor a Sony lecseréli a februári kínálatot a márciusira, ez lesz az egyik ingyenes cím a PS Plusosoknak. A Broforce egy retró stílusú, oldalnézetes, kooperatív shooter játék, úgyhogy ez is egy „barátokkal jobb” cím a sok közül.

Nem valami nagy szám a Broforce, nem éppen egy olyan AAA cím, amely már jó ideje ráférne a PlayStation Plus játéklistájára – ezek után kérdéses, hogy végül a Sony melyik játékot rakja be a másik PS4-es címnek. Néhány napon belül megtudjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu