Kicsúszott az Assetto Corsa

A Project CARS egy kis ideig még fellélegezhet, ugyanis gondok adódtak a riválissal. A Kunos Simulazioni játéka, az Assetto Corsa nem fog az eredetileg tervezett időpontban (április huszonkettedikén) PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezni, úgyhogy sajnos még várni kell egy kis időt.

Mennyit is? Ezt is megválaszolhatjuk: az új megjelenési dátum az 505 Games (a kiadó) szerint június harmadika Európában és június hetedike Észak-Amerikában. Az indoklás a szokásos virágnyelvű „több idő kell a fejlesztőknek, hogy képesek legyenek játékukat megfelelő módon finomhangolni” gondolatmenet a hivatalos közlemény szerint.

Kár, hogy a nyár elejére kicsúszott az Assetto Corsa – de ne feledjük, hogy a Project CARS is nem egy alkalommal csúszott a megjelenési dátumával, tehát mondhatnánk, hogy műfajon belül ez már megszokott, hogy a rajt pillanata többször kerül eltolásra.

Csak aztán legyen legalább olyan jó, mint a Project CARS volt tavaly – ha ez megvan, megbocsátható lesz a halasztás.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu