Deep Down: még pislákol a remény, de „mélyre kell menni!”

A remény hal meg utoljára, gondolta a Capcom. A PlayStation 4-exkluzív Deep Down szépen lassan átalakul a jelenlegi konzolgeneráció The Last Guardian-évé (pedig az elvileg idén meg is fog jelenni!), hiszen egyre kevesebbet látunk, hallunk róla.

Legutóbb arról számoltunk be, hogy az Egyesült Államokban még két lehetőségük van meghosszabbítani a Deep Down elnevezést és ha az utolsó határidő után nem tudnak semmi érdemlegeset felmutatni (értsd: kihozni a játékot), akkor bukik az egész. Most már megerősítésre került, hogy az elnevezést 2017. február tizenegyedikéig használhatják. Addig augusztus környékén egyszer még meghosszabbíthatják a levédetést, de azután az óra ketyegni fog könyörtelenül és megállíthatatlanul.

Így van, kedves Capcom: a Street Fighter V után most erre rá kell állni, de mivel 2015 során úgy konkrétan semmit nem láttunk a „new yorki Dark Soulsból”, az idő elleni küzdelem nem lesz egyszerű a fejlesztésben. Tényleg a remény hal meg utoljára.

IF

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu