DOOM PS4/PC/Xbox One: mennyi az annyi?! Hány fps lesz az FPS-ben?

Az id Software csapata szemmel láthatólag tanult az id Tech 5 engine hibáiból (emlékezzünk csak vissza a RAGE-re!), így a kurrens generációra összehozott id Tech 6 egy jó kiindulópont lehet. A DOOM lesz az első játék, amely ezt fogja alkalmazni és már kapásból jó startot vehet az új grafikai engine.

A fejlesztők ugyanis elérték, hogy mind a három platformon (PlayStation 4, Xbox One, PC) 1080p felbontáson és 60 fpssel fusson a játék kiadója, a Bethesda szerint. „Szeretnénk, hogy a játékosok csodálkozzanak azon, hogy a DOOM és az id Tech 6-os játékok vizuálisan lenyűgözőek legyenek 1080p/60fps-en úgy, hogy mások hasonló szintet még 30 fps-sel sem tudnak produkálni.” Bátor kijelentés, hát még az, hogy „A célunk a legszebb 1080p/60fps játék megalkotása.” – ehhez azért bátorság kell, hogy valaki ilyet mondjon.

Amiket eleddig láthattunk és hallottunk a DOOM-ról, elég komoly – a végeredmény „megízlelésére” május tizenharmadikáig várnunk kell, ekkor jön ugyanis az új id Software játék.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu