Menu

Motoros bunyó várható!

A Road Rash játékait mi is szerettük két évtizede; élmény volt motorunkon repesztve leütni riválisainkat, bár néha mi is padlógázzal nyaltuk meg a szembe jövő autó szélvédőjét. Ezt a nosztalgiát ismeri oly jól a Maximum Games is, akik egy hirtelen bejelentéssel álltak elő.

A NeoGAF fórumán jelentették be a Road Rage névre hallgató játékukat, amely PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül. A játékban Ash-t irányíthatjuk, aki motorra ülve egy vadállattá fajul, nem egy mozdulatot bemutatva arról, hogy hogyan is kell motoros kollégáit letaszítani járművükről.

ps4pro-Road-Rage-2

42 sztorialapú küldetés, 40 mozdulat, 11 egyedi és testreszabható motort kínálnak a fejlesztők. Ashen városában nincsen szabály, cél pedig csak egy valami van: az, hogy Ash főnök legyen a történet végén egy halom zöldhasúval a zsebében.

Három képet is mellékeltek a 2016 során érkező játékból. Az új IP remélhetőleg nem lesz akkora katasztrófa, mint a Ride to Hell Retribution volt. (Mondjuk ahhoz képest nehéz hasonlóan gyengét csinálni…)

ps4pro-Road-Rage-3

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Cammy (Street Fighter)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu