A The Last Ninja zenebalhé folytatódik

Múlt héten robbant a bomba a FastLoaders névre hallgató metal együttes és a System 3 főnöke, Mark Cale között. Ezzel kapcsolatban írtuk is, hogy a sztorinak még messze nincsen vége – most új fejlemények vannak az üggyel kapcsolatban, ugyanis a FastLoaders egy közleményt adott ki.

Eddig a FastLoaders úgy hitte, hogy minden engedély megvan ahhoz, hogy a Last Ninja Musicology elkészüljön, így lendületből fellebbeztek Mark Cale Kickstarter-leállító húzása ellen. Tévedtek! A System 3-nak ugyanis jogbirtoklása van a Last Ninja elnevezésre, sőt, az artworkök jogait is a korábban a játékokért felelős csapat birtokolja. Hova tovább innen?

Most a FastLoaders és a System 3 megpróbál dűlőre jutni, hogy a jogi balhét maguk mögött tudhatják. Így most Mark Cale-en múlik, hogy végül is engedélyezi-e a Last Ninja Musicology-t, mert a labda az ő térfelén van. Ha továbbra is azon a véleményen van, hogy ez árthat a 2017-ben érkező Last Ninja remake-nek, akkor már előre leírhatjuk, hogy a FastLoaders projektjének lőttek…

A Facebookon megejtett posztot a témáról itt lehet olvasni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu