Menu

Olyan adaptáció készül a Bloodborne-ból, amire biztos nem számítottál!

Derült égből villámcsapásként ért minket ez a bejelentés. A Bloodborne bővül, viszont nem a megszokott formátumban fog a From Software IP-je nyújtózkodni, hanem egy kicsit másképp…

A bejelentést Eric Lang ejtette meg Twitterén. Mivel ő kártya-, és társasjátékokat készít, így szakavatott kezek közül kerülhet ki a Chalice Dungeonökön és annak szörnyein alapuló kártyajáték. Lang, aki korábban a Star Wars kártyajátékon és az XCOM társasjátékon is dolgozott, úgy véli, hogy szerint egyszerű, de mély és interaktív lett műve, amely ráadásul hivatalosan licenszelt lett! Figurák nem lesznek hozzá, de valamiféle „komponensek” biztosan lesznek a dobozban.

A játékmenetet úgy jellemzi Lang, hogy „kockázatvállalás, csoportban való gondolkodás, inventory-kezelés és taktika egy félórás intenzív kártyajátékban”. Lang célja a kártyajátékkal az volt, hogy az eredeti játék intenzivitását és frusztrációját át tudja ültetni a játékosok közötti versengésre.

Megjelenési dátumról és árról még nem tudunk.

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu