Olyan adaptáció készül a Bloodborne-ból, amire biztos nem számítottál!

Derült égből villámcsapásként ért minket ez a bejelentés. A Bloodborne bővül, viszont nem a megszokott formátumban fog a From Software IP-je nyújtózkodni, hanem egy kicsit másképp…

A bejelentést Eric Lang ejtette meg Twitterén. Mivel ő kártya-, és társasjátékokat készít, így szakavatott kezek közül kerülhet ki a Chalice Dungeonökön és annak szörnyein alapuló kártyajáték. Lang, aki korábban a Star Wars kártyajátékon és az XCOM társasjátékon is dolgozott, úgy véli, hogy szerint egyszerű, de mély és interaktív lett műve, amely ráadásul hivatalosan licenszelt lett! Figurák nem lesznek hozzá, de valamiféle „komponensek” biztosan lesznek a dobozban.

A játékmenetet úgy jellemzi Lang, hogy „kockázatvállalás, csoportban való gondolkodás, inventory-kezelés és taktika egy félórás intenzív kártyajátékban”. Lang célja a kártyajátékkal az volt, hogy az eredeti játék intenzivitását és frusztrációját át tudja ültetni a játékosok közötti versengésre.

Megjelenési dátumról és árról még nem tudunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu