Red Dead Redemption remaster PS4/Xbox One megjelenés, RDR 2 konkrét megjelenési dátum?!

A Rockstar tagadhatatlanul sikert aratott a Red Dead Redemptionnel 2010-ben. A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent játék azóta is vár egy folytatásra és ezzel mi is így vagyunk. Igen ám, de most úgy tűnik, hogy hiába hallgatnak nagyban a rockstarosok, valami ott tényleg készül lakat alatt…

Most a Rockstar egyik ex-fejlesztője – aki névtelenül írt egy emailt a Frag Hero weboldalának – írta azt, hogy a Red Dead Redemption második része bizony készül, sőt, 2017 őszén meg is fog jelenni. A Take-Two, a kiadó a játékot az idei E3-on tervezi bejelenteni, a címe pedig az lenne, hogy Red Dead Redemption 2: Legends of the West – már több, mint négy éve fejlesztés alatt áll az email szerint a western-shooter. A RDR2-ben egynél több játszható karakterünk lenne, valahogy úgy, mint a Grand Theft Auto V-ben.

Sokan szeretnék PS4-en/X1-en viszont látni az első részt is (na nem úgy, hogy az Xboxon támogatásra került ideiglenesen az X360-as eredeti, hogy aztán azt visszavonják). Elvileg a Rockstar egy remasterelt verziót tervez az első részből is kurrens-gen konzolokra! Ezt a kiadást 2016 végére tuti ki fogják adni.

Érdemes a fenti információkat mindössze pletykaként kezelni, főleg úgy, hogy már elég sokszor hallottunk a Rockstar-ral kapcsolatban arról, hogy így és úgy, de készül a Red Dead Redemption 2.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu