Valami nagyra készül a Deep Silver!

A Deep Silver bár nem akkora kaliberű cég, mint a Ubisoft, az Electronic Arts vagy az Activision, velük is érdemes számolni. Az idei E3-on ők részt fognak venni és ha hihetünk nekik, egy „nagy bejelentésre” készülnek.

Klemens Kundratitz, a vezérigazgató az MCV-vel beszélgetett a cég közeljövőjéről. Idén tavasszal a Dead Island (illetve a Riptide) kurrens-gen portjai és a Homefront: The Revolution biztosan meg fog jelenni, de az ő kiadásukban fog… valamikor érkezni a Mighty No. 9 is, ami szép lassan többet csúszik, mint amennyit kellene.

Kundratitz azt mondja, hogy az E3-ra egy nagyobb bejelentéssel készülnek, miközben nem kevés játék készül a háttérben (mint például a Dead Island 2, amelynek most már a Sumo Digital az új fejlesztői). Ez biztosan nem a nem-Castlevania Bloodstained: Ritual of the Night lesz, hiszen az már hivatalosan is a Deep Silver által lesz kiadva.

Ha tippelnünk kellene, vagy egy új Metro részt fognak bedobni a köztudatba, vagy egy új Saints Rowot. Mindkettő okozhat még meglepetéseket.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu