Menu

Valami nagyra készül a Deep Silver!

A Deep Silver bár nem akkora kaliberű cég, mint a Ubisoft, az Electronic Arts vagy az Activision, velük is érdemes számolni. Az idei E3-on ők részt fognak venni és ha hihetünk nekik, egy „nagy bejelentésre” készülnek.

Klemens Kundratitz, a vezérigazgató az MCV-vel beszélgetett a cég közeljövőjéről. Idén tavasszal a Dead Island (illetve a Riptide) kurrens-gen portjai és a Homefront: The Revolution biztosan meg fog jelenni, de az ő kiadásukban fog… valamikor érkezni a Mighty No. 9 is, ami szép lassan többet csúszik, mint amennyit kellene.

Kundratitz azt mondja, hogy az E3-ra egy nagyobb bejelentéssel készülnek, miközben nem kevés játék készül a háttérben (mint például a Dead Island 2, amelynek most már a Sumo Digital az új fejlesztői). Ez biztosan nem a nem-Castlevania Bloodstained: Ritual of the Night lesz, hiszen az már hivatalosan is a Deep Silver által lesz kiadva.

Ha tippelnünk kellene, vagy egy új Metro részt fognak bedobni a köztudatba, vagy egy új Saints Rowot. Mindkettő okozhat még meglepetéseket.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu