Bemutatta a Telltale a Batmant!

Már tudtunk arról, hogy a Telltale Games a Batman licenszéből is fog egy epizodikus játékot készíteni, de több részletet eddig nem nagyon tudhattunk a Denevérember „telltale-esítéséből”. Az SXSW-n viszont lelepleztek egyet s mást…

Bár még mindig nem láthattunk képeket és játékmenetet, már fix, hogy idén nyáron elkezdődik a történet, amelybe Batmant és Bruce Wayne-t egyaránt irányíthatjuk, sőt, rajtunk áll, hogy kire esik választásunk. A Telltale vezérigazgatója, Kevin Bruner szerint egyszer biztosan mindkettőnek sorra kell kerülnie.

A Telltale-féle Batman történet teljesen új lesz, szóval nem fog kötődni az eddig látott/hallott sztorikhoz. Alfred Pennyworth, Vickie Vale, Jim Gordon és Renee Montoya biztosan fel fog tűnni. A rosszfiúk kilétéről (nem véletlen a többes szám, nem csak egy ellenfelünk lesz!) még nem tudunk, de kihagyott ziccer lenne Jokert kihagyni.

Az öt epizódból álló Batman játék új engine-en fog futni (csak mi sejtjük úgy, hogy ez lesz a pudingpróba a The Walking Dead harmadik évad előtt?), a látványvilág pedig a képregények stílusát fogja követni: Jim Lee, Greg Capullo és Neal Adams stílusa inspirációként szolgált a Telltale előtt.

Nanananana Batmaaaaaaan…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu