Vadonatúj IP a Bioware-től!

Mostanában a Bioware-ről szinte csak rosszakat tudtunk mondani, hiszen havonta egy alkalmazottjuk biztosan eltávozott máshová. A csapat a GDC-n is kinn volt, ahol sikerült mindannyiunkat kicselezniük!

Alistair McNally, a kreatív fejlesztés senior direktora bevallotta, hogy egy olyan póló volt rajta, amelyen az új, eddig még be sem jelentett IP-jük címe volt látható és senkinek sem tűnt fel ez a húzásuk! Már a 2014-es E3-on teaselték, hogy egy új IP is készül az időközben 2017-re kihalasztott Mass Effect Andromeda mellett.

Van-e okunk aggodalomra? Van – a Shadow Realms, amelyet az austini stúdiójuk fejlesztett, törölniük kellett, holott kíváncsiak lettünk volna arra, milyen is lenne az ő előadásukban a 4v1 akció-RPG műfaja…

Úgyhogy aki esetleg fotózkodott McNallyvel, keresse már elő a fotói közül, hiszen ezzel lebuktathatjuk a Bioware-t! Vagy lehet, hogy pont ez volt a céljuk? Gerillamarketing? Esélyes – ha meg nem leljük meg McNally-t, mi tartaná őket vissza az E3-as hivatalos bejelentéstől?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu