Az Uncharted 4 technikai határokat feszeget! [VIDEO]

A Naughty Dogon érződik, hogy nem akarnak valami gyengét utolsó unchartedes mutatványuknak. A PlayStation 4-re való fejlesztésben több lehetőség van, mint a PS3-asban és ezt a fejlesztők is be akarják bizonyítani az Uncharted 4: A Thief’s Enddel.

Erről a Naughty Dog a fejlesztői naplósorozatuk első részében is beszélt. A cím is sokat mond: „Technikai határok feszegetése”. Az Uncharted 4: A Thief’s End már a bejárható területtel is megtöbbszörözi a korábbi részek lehetőségeit – kapásból tízszer nagyobb lesz Drake számára a környék. Mivel több módon is megoldhatjuk az előttünk álló pályákat, a kreatív módszerek is kapóra jöhetnek.

A jelenetek is fontos aspektust képviselnek: a Naughty Dog nem akart csak simán átváltani egy fekete képernyővel a játékmenetről a jelenetre, hanem játékon belüliek a jelenetek ahelyett, hogy videó formátumban lennének. (Ezt már a The Nathan Drake Collectionben is kipróbálták, így is spórolva a helyen, hogy végül egy Blu-ray lemezre felférjen a három PS3-as epizód.)

A fejlesztők Nolan North, Troy Baker és Emily Rose arc-, és testmozgásait is rögzítették, hogy életszerűbb legyen a játékon belül Nathan, Sam és Elena mozgáskultúrája.

A három részes sorozat elég ütősen kezd, érdekes lesz látni a folytatásokat. A játék május tizedikén jön, kizárólag PlayStation 4-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu