Az új Pókember lesz az ex-Disney sztár, Zendaya első nagyobb filmje!

MOZI HÍREK – A „Indul a risza!” című Disney-produkcióból híressé vált Zendaya megerősítette, hogy az új Sony féle Spider-Man reboot-ban kapott szerepet. A „The Ellen DeGeneres Show”-ban árulta ezt el, azonban a bejelentése kapcsán nem részletezte, hogy pontosan milyen szerepben is fog feltűnni a produkcióban. Akárhogy is, ez lesz az első nagyobb szerepe a fiatal énekes/színésznőnek.

“I can’t say anything else other than I’m going to be in it,” Zendaya said, looking uncomfortable when quizzed on what part she was playing.„Nem árulhatok el többet” mondta Zendaya. A videón látszik, hogy a Disney-hercegnő elég kényelmetlenül érezte magát, miközben arról faggatták, hogy pontosan milyen szerepet is fog betölteni.

A reboot-ban Tom Holland fogja alakítani Peter Parker-t, Marisa Tomei pedig May nénit. Egyelőre a cast többi tagja nem ismeretes, egyedül a rendező és az írók neve lelhető fel az IMDB adatbázisában. A Jon Watts gondozásában készülő új Pókember film továbbra sem kapott címet, viszont az már szinte biztos, hogy 2017 július 7.-én fog a mozikba kerülni.

Egyébként amikor lecsekkoltuk Zendaya IMDB-s profilját, már a Disney produkciók mellett szerepelt a Pókember reboot is a filmográfiájában, sőt, azt is észrevettük, hogy a „címtelen filmcím” mellett a Michelle név szerepel. Ez jelentheti azt, hogy ő fogja játszani a Marvel képregényekből ismert Michelle Gonzales-t. Illene hozzá a szerep.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu