Uncharted 4: mi lett volna, ha? [VIDEO]

Újabb trailert kapott az Uncharted 4: A Thief’s End, de a „Fej vagy írás” névre hallgató rövidke előzetes szembemegy az eddig látottakkal. Egy megszokott kérdést tesz fel: mi lett volna, ha? Ezt viszont egy csavarral teszi fel.

Mi lett volna, ha Nathan Drake egy átlagember életét élné ahelyett, hogy kincsvadászatra adta volna a fejét? Erre kapunk pár jelenetnyi választ. Csekkek kitöltése, barátnővel való szórakozás. De mivel az érmének két oldala van, naná, hogy láthatjuk azt is, ami helyette történik. Harc, menekülés és élet-halál közti egyensúlyozás.

Bár a trailer maga annyira nem nagy durranás (leszámítva azt, hogy az európai mozikban elvileg levetítik), mégis érdekes húzás volt a Naughty Dogtól megmutatni, hogy Nathan Drake élete másképp is alakulhat. Látványra is elég komoly produktum – ha visszaemlékezünk arra, hogy a technológiai határok feszegetésére törekszik a játék, érthető, mire céloztak a naughty dogosok fejlesztői naplósorozat első részében.

Az Uncharted 4: A Thief’s End május tizedikén jön PlayStation 4-exkluzívként.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu