A jövőbe tekint idén a Call of Duty és a Battlefield is?

Idén lesz Call of Duty – ez természetes. Idén lesz DICE-féle Battlefield is – ez is várható volt. No igen, de ki hinné, hogy mind a két FPS-sorozat az idei ősszel hasonló elképzeléseket implementálna történeteibe? Megvan rá az esély ugyanis!

A szakmában megbízható szivárogtatónak tekinthető Shinobi információi szerint a 2016-os Call of Duty (amely a GamesTM magazin szerint a Ghosts 2 lesz) az űrben fog játszódni. Ez azért nem éppen az, ami a 2013-as Infinity Ward-játék folytatásaként működne. Bár tény az is, hogy 2014-ben és 2015-ben az Advanced Warfare és a Black Ops III is a közeljövőbe menne, az idei Infinity Ward-fejlesztés teljesen a sci-fi irányba kanyarodna ki. Mit reagált erre az Activision? Semmit.

A Battlefield 5, amely egyre inkább úgy tűnik, hogy Eastern Front alcímmel fog érkezni, szintén a jövőbe kalauzolhat el bennünket, hiszen – ha hihetünk a kiszivárgott iratoknak – egy fiktív, harmadik világháború kellős közepébe csöppenhetünk. A BF-et lehetséges, hogy június 12-én, az EA Play keretein belül fogják leleplezni. A megjelenési dátum elvileg december hatodika lehet (akkor a Mikulás benyomhat egy BF5 lemezt is a Milka csoki mellé a bakancsunkba), a DLC-k pedig Fallen Dragon, Prototype Warfare (kicsit sem CoDos), Titan Assault és Independence Day névre hallgathatnak.

Érdekes lesz így az idei ősz…

ps4pro-Battlefield-5-terv

ps4pro-Battlefield-5-terv-1

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu