Így nézett ki a Mass Effect Andromeda 2014-ben! [VIDEO]

Az Electronic Arts hiába meszelte le a Dailymotionről az AllGamesDelta által feltöltött videót, mi megmenekítettük – sok szerencsét a merevlemezünkről való letörléshez, EA! Mindenesetre egy techdemó videó került fel a netre, amely bár nem volt egy perces sem, bemutatta, hogy milyen újdonságokkal rendelkezett a játék már két évvel ezelőtt is.

2014-es a videó, úgyhogy azóta egy pár dolgon biztosan javított/módosított a Bioware, de mégis érdemes megfigyelni, hogy milyen grafikai effekteket hoztak létre. Köd, eső, pollen, jetpack, robbanás effektek, szóval főképp technnológiai szempontból nevezhetjük látványosnak a Mass Effect Andromeda rövidke bemutatóját, amelyben egy kis játékmenet is befigyel azért.

Remélhetőleg az áprilisi hónapot kibírja a Bioware anélkül, hogy valaki már megint lelépjen a fejlesztőktől. Idén ez még nem sikerült, úgyhogy három a magyar igazság, de egy a ráadás…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu