Az 53 éves Tom Cruise lesz A múmia reboot új főszereplője! [KÉPEK]

MOZI HÍREK – De nem, nem Tom Cruise lesz maga a Múmia, hanem az igencsak erotikus kisugárzású, profi táncosnő és színésznő, Sofia Boutella, akiről több képet is láthatunk, a forgatással egyetemben.

Bizony, az Universal nem is olyan régen elgondolkodott, hogy érdemes-e adni egy esélyt A múmia (The Mummy) negyedik részének. Végül amellett döntöttek, hogy inkább előlről kezdik (“rebootolják”) a franchise-t.

A forgatás el is kezdődött Alex Kurtzman rendezésével, Tom Cruise, illetve Annabelle Wallis próbálhatják elkerülni a kissé lejárt szavatosságú kondíciókkal rendelkező címszereplő hölgy haragját, akit a képeken látható (élőben egyáltalán nem múmiakorú és igencsak előnyös adottságokkal rendelkező, “tutajos”) Sofia Boutella formálhat meg.  Ki is került a Comingsoon.net-ra pár fotó a forgatásról, alant láthatjátok ezeket, Sofia Boutella képeivel egyetemben.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu