Az újítás, amit a 3.50 PS4 firmware hozott és te sem számítottál rá!

A PlayStation 4 3.50-es firmware frissítése a héten komolyabb érdekességekkel kopogtatott be képletes ajtónkon. Többek között a Remote Play PC-re/Mac-re történő kigurítása tekinthető fontos újításnak, amit a Sony a héten adott a kezeinkbe.

Van ám itt még valami, amiről mi is megfeledkeztünk. A 3.50 rendszerfrissítés csendben elkezdett támogatni 4 terabyteos merevlemezeket! Ez úgy barátok közt is nyolcszor nagyobb tárhely, mint amivel alapból jön a PS4 (500 gigabyte), úgyhogy aki szeret egyszerre több AAA játékot is a gépén látni – Destiny például, mellé Uncharted The Nathan Drake Collection, Batman Arkham Knight és máris úgy 100 giga fölött vagyunk -, lehetősége van arra, hogy lecserélje a gyári vinyót.

Van itt egy kis bökkenő. Jó, lehet két terás vinyót a boltból hazahozni 2,5″-es méretben, amit például a laptopok is használnak, de nem tudunk beszerelni 4TB-s méretűt! A HDD-k mindössze 9,5mm vastagok lehetnek, amit pedig ma találunk az üzletekben, azok 15mm vastagságúak, úgyhogy ez kizáró tényező… (maximum akkor külsős megoldást használunk 3,5″-os merevlemezekkel!)

Lehet, hogy a Sony is még előrelátónak tartotta, hogy nem említette meg ezt az újítást. Nem baj, a későbbiekben még jól jöhet.

ps4pro-PS4_4TB

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu