Sean Penn csak morog, mint a dühös madár!

MOZIHÍREK – A mérges madarak rendesen nyomulnak. Az Angry Birds már játékként is szédületesen sikeres: a Wikipedia alapján már meg haladta a 3 MILLIÁRDOS (igen, jól olvastátok!) letöltést valamelyik kiadása, és a fejlesztők most mindent megtesznek, hogy az animációs vígjáték, az Angry Birds – A film (Angry Birds: The Movie, Hazai bemutató: május 12.) méltó legyen a nagy elődhöz.

A filmnek csupa sztár adja a hangját. Az eredeti verzióban Jason Sudeikis szinkronizálta a főszereplő szárnyas jószágot, Pirost, akinek a magyar változatban Nagy Ervin kölcsönözi a hangját, (Deadpool magyar hangja is ő volt). De cameókban is jól állnak: a legfrissebb hír szerint maga Sean Penn vállalt némi kis csiripelést – pedig a színész nem nagyon szerepel vígjátékokban.

Most viszont örömmel mutatta meg egy vígjátékban, milyen egy dühös madár. Sean Penn ugyanis Terence, a megamadár hangját kölcsönzi. Terence hatalmas, bivalyerős, rendkívül szigorú, és egyáltalán nem szólal meg: csak morog és dörmög. De amikor a zöld malacok ellopják a Madár-szigeten fellelhető összes tojást, és a madarak kénytelenek megostromolni a malackirály erődjét, hogy meg ne ebédeljék a fiókáikat, a szárnyasok komoly hasznát veszik. Sean Penn morgásai – mivel egy értelmes mondatot sem szól a film során – természetesen a magyar változatban is eredetiben, a kétszeres Oscar-díjas színész előadásában lesznek hallhatók.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu