Büntet az utolsó Warcraft – A kezdetek trailer! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Warcraft – Igazi brutális, látványos csaták, és a Warcraft világát tényleg hűen tükröző képsorokat láthatunk a Warcraft – A kezdetek című mozifilm előzeteséből. Hogy mikorra várható a film? Nos, olyan sokat már nem is kell rá várni, hiszen június 10-en már Azeroth világában lehetünk – ezúttal a filmvásznak előtt.

A trailer érdekessége, hogy a játékokból is jól ismert, és egy híres Warcraft III-as artworkön is szereplő Garona Halforcen is szerepel majd a filmben, méghozzá a csinos Paula Patton fogja alakítani.

Nem fog hiányozni a tömérdek fan service sem a filmből, hiszen a World of Warcraft világából rengeteg ismert helyszínt láthatunk majd benne – a sasszemű rajongók biztosan már a trailerből is kiszúrnak majd párat.

As Assassin’s Creed film mellett ez a második játékadaptáció, amely a trailerek alapján kifejezetten ígéretesnek tűnik, szóval nagyon reméljük, Duncan Jones és csapata nem okoz majd csalódást a végleges alkotással.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu