Kőkemény harcbemutató a Shadow of the Beastből [VIDEO]

A Shadow of the Beast talán pont egy olyan játék, amelynek jót tett a kis (?) késés. A legújabb videóban, ahol a játékmechanizmusok többsége bemutatásra kerül, nincs miért keseregnünk.

Bár egyszerűnek tűnik a feladat – pusztítsuk el ellenfeleinket, akik mindkét oldalról betámadhatnak -, a Heavy Spectrum igyekezett egy picit mélyebbre menni, hogy a kezdők mellett a gyakorlottabb játékosok is élvezettel üljenek le a kanapéra. Ha már kezdők, direkt lesz egy ilyen nehézségi szint, hogy ne a falban végezze a DualShock 4. Az ellenfelek máshogy fognak reagálni támadásainkra, úgyhogy meg kell találni az egyensúlyt a gyenge pont megkeresése és a védekezés között, hogy végül ne nekünk legyen game over. Aztán mehet a menet kombókkal – a pontszám-vadászoknak lesz mire gyúrni, az már biztos.

A megjelenés május tizenhetedikén esedékes, kizárólag PlayStation 4-re. Ahhoz képest, hogy 2013-ban jelentették be, eltelt már majdnem három év.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu