Mi van veled, Júdás?

A Take-Two Interactive újabb gyanús zajokat ad ki magából az interneten, ugyanis Európában és Észak-Amerikában egyaránt levédetett egy gyanús nevet: Judas. (Ráadásul a judasthegame.com domaint is megvették, hm.)

Néhány héttel az E3 előtt járunk, a kiadó pedig idénre is tervez nagy dobásokat, mint például a Mafia III-at, de a Rockstartól is számíthatunk valamire. Valamin ők is dolgoznak. Ha nem a Red Dead Redemption 2 lesz (pedig arról is rengeteget hallottunk a közelmúltban!), akkor talán pont a Judas lesz ez? Kizárt, hogy ennek bármi köze lenne a Grand Theft Auto V-höz, bár arról is hallottunk már egyet s mást a közelmúltban, de mivel a GTA Online több pénzt kaszál, mint amit el tudnánk képzelni, szinte esélytelen, hogy a Judas egy GTA V egyjátékos DLC-hez köthető legyen.

Csak nem valami vallási irányzatba fogunk elmenni? Júdás szerepét ölthetjük magunkra? Vagy mégis mi a fenét takarhat a Judas elnevezés? Minden eshetőség arra mutat, hogy itt is az E3 mutathatja meg számunkra a válaszokat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu