Elképesztő! Még többet késik az Assetto Corsa

A Kunos Simulazionitól az Assetto Corsa már 2014 végén megjelent végleges formátumában PC-re, de azóta az 505 Games már bejelentette, hogy konzolokra is ki fogja tolni majd a játékot. De mégis mikor?

Eredetileg április huszonkettedikére időzítették a rajtot, amit végül hátrébb tolták június harmadikára, de most még egy, ezúttal sokkal aggasztóbb csúszást jelentettek be. Augusztus huszonhatodikán érkezik Európába, majd harmincadikán Észak-Amerikába PlayStation 4-re és Xbox One-ra az Assetto Corsa, amelynél 60 fpst ígértek a fejlesztők, hogy tartani tudják a lépést az azóta már Game of the Year Edition újrakiadást is kapott Project CARS-szal. Igaz, így nem lesz verseny, ha a Slightly Mad Studios játéka egyedül marad, míg a Kunos kreálmánya ki sem tud gurulni a boxutcából.

Többet viszont már ne késsen, mert így jó öt hónapot toltak a megjelenésén!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu