A VR miatt késhet a Nintendo NX gyártása?

Bár tudjuk, hogy mikor jelenik meg a piacon az új Nintendo konzol, kicsit gondban lehet a nagy N a határidő tartásával.

2017 márciusában érkezik az NX hivatalosan. Addig van idő bőven, de a konzolokat le kell gyártani előre, hogy a boltokban kellő mennyiségű készlet legyen. Viszont most egy újabb pletyka van, ami ígéretessé teheti még az NX-et. Ez nem más, mint a virtuális valóság.

A Digitimes információi szerint a Foxconn nem 2016 közepén, hanem 2017 elején kezdi gyártani az NX-et, mivel a Nintendo a plusz időt arra használná ki, hogy a mobil játékélményre és a virtuális valóságra fel tudja készíteni a konzolt, amelynek játékaival elvileg bárhol játszhatunk TV igénybe vétele nélkül is.

20 millió helyett mindössze 9,5-10 milliót kért a Nintendo legyártásra – majd ősszel, a Tokyo Game Show során meglátjuk, hogy mi sül ki ebből. Ha nem az E3-on mutatják be a konzolt, hát majd hazai pályán fogják.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu