Hivatalos: idén még sincs Horizon: Zero Dawn! [VIDEO]

Ezt bebuktuk: a Sony egyik nagy exkluzívja nem érkezik meg 2016-ban.

A Guerrilla Games játékáról már gyaníthattuk, hogy 2017 elején érkezik (sőt, ezt Shinobi602 is mintha burkoltan mondta volna), de most már hivatalos: a Killzone-okat fejlesztő csapat új játékának megjelenési dátuma Észak-Amerikában február huszonnyolcadika, Európában pedig március elseje!

Kárpótlásul persze megkaptuk a szokásos túlélőkészletet, így egy trailert, a dobozképet, illetve a gyűjtői kiadásokat is prezentálhatjuk az olvasóknak a hír alatt.

A Limited verzió egy Steelbookkal, egy művészi könyvvel, egy exkluzív PS4 témával, egy-egy öltözék-íj párossal és a Banuk Traveller/Carja Trader duóval érkezik játékon belül. A gyűjtői kiadás ezeken felül egy Gentle Giant által készített szoborral, illetve a Nora Keeper Packkal érkezik.

Reméljük, hogy a késés után minőségi játékot kapunk a Guerrillától!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu