FRISSÍTVE – Késik az XCOM 2 konzolos kiadása!

FRISSÍTVE: Az XCOM 2 szerencsére nem marad PC-exkluzív, így a PlayStation 4-, és Xbox One-tulajdonosok is megküzdhetnek az Adventtel… igaz, nem akkor, amikorra tervezték!

Az új megjelenési dátum három héttel később jön a tervezettnél, így szeptember huszonhetedikén lesz esedékes a Firaxis Games – The Workshop kollaborációjának eredményének rajtja.

Remélhetőleg nem fogunk csalódni a konzolos változatban!

EREDETI: A Firaxis nem sokáig hagyta PC-exkluzívként az XCOM 2-t; bejelentették a PlayStation 4/Xbox One változatokat is!

A The Workshop dolgozik az XCOM 2 konzolos portjain, és jó hír az, hogy nem fog teljes árú játékként a boltokba kerülni szeptember kilencedikén, ugyanis ötven euróba (~15 ezer forintba) fog kerülni a Vigilo Confido és az ADVENT küzdelme PlayStation 4-en és Xbox One-on! Kis késés, de olcsóbb ár – korrekt ajánlatnak tűnik. Már elő is lehet rendelni, sőt, Digital Deluxe Edition formátumban is kapható lesz az XCOM 2, így a Season Pass is a birtokunkba kerülhet az alapjátékon túl.

Bízunk benne, hogy az XCOM 2 portja nem lesz botrányos, mert láttunk már a közelmúltban arra példát, hogy egy PC-n igényes és elfogadható játék konzolos portja majdhogynem játszhatatlan kiadásban érkezett meg!

XCOM 2-es tesztünket itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu