FRISSÍTVE – Videón a felújított Bioshock játékok [VIDEO]

FRISSÍTVE: Mind a három remasterelt Bioshock játékból láthatunk egyenként tizenhárom percet. Így az első, a második, illetve az Infinite is bemutatja nekünk, hogy mire számíthatunk.

A videók sajnos kommentárosak, úgyhogy zavaró lehet egyeseknek, de mire nem jó a némító gomb a lejátszón? A Bioshock: The Collection szeptember tizenharmadikán jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

EREDETI: A 2K abszolút nem hagyná maga mögött a BioShock franchise-ot még annak ellenére is, hogy az Irrational Games, az első és a harmadik felvonás (Infinite) fejlesztői most máson dolgozik.

Újfent Shinobi602 gondolatait osztjuk meg – számára a májusi-június eleji időszak eléggé aktívnak tűnik, hiszen ekkortájt kezd ráerősíteni ő is az információszivárogtatással. Most azt mondja, hogy „Nem mondom azt, hogy nem lesz BioShock. Talán nem lesz, de én nem várnék rá, hiszen az Irrational feloszlatásra került (ebben ki tudja, mennyi igazságtartalom lehet – a szerk.). Úgy tudom, hogy készül egy új BioShock játék, de nem hiszem azt, hogy az E3-on kiállításra, bejelentésre kerülne.”

Mindeközben ne feledjük, hogy egy BioShock Collection is készülhet a háttérben, hogy ezzel is bemelegítsük magunkat talán pont az új részre készülve. Nemsokára meglátjuk, hogy a 2K tényleg előszedi-e a kalapból a BioShockot, avagy sem…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu