Napokon belül PS4-en is hasítani fog a Hawken [VIDEO]

Jobb később, mint soha, de a mechás FPS végre konzolokra is be fogja lövöldözni magát.

A Hawken nyílt bétája még 2012. december tizenkettedikén indult, úgyhogy azóta eltelt már egy kis idő. Igaz, 2014 tavasza és 2015 márciusa között a játék fejlesztése jóformán megállt, de amint új kezekbe (a Reloaded Gamesébe) került az Adhesive, az eredeti fejlesztők hagyatéka, egy év alatt komoly felújításnak esett alá a Hawken, amely konzolokra is jönni fog az 505 Games kiadásában. Július elsejétől Xbox One-on, míg július nyolcadikán már PlayStation 4-en is játszható lesz a játék.

30-nál is több mech (2014 tavaszán még csak 18 volt!), hat játékmód, új pályák, mindez egy freemium köntösbe ültetve. A videóban a játék univerzumából láthatunk pár részletet, de azért némi játékmenet is feltűnik.

Kérdés, hogy a Titanfall 2, amely ugye már multiplatform cím, mennyire veszi majd ki a szelet a Hawken árbócából, elvégre hasonló stílusú játékról beszélünk…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu