Többé nem tudod használni a Ustreamet PS4-en!

A Sony az egyik weboldaltól hamarosan búcsút fog inteni, így a PlayStation 4 és a PlayStation Vita egy oldaltól elköszönhet a streameléssel kapcsolatban.

A Sony bejelentette, hogy az Ustream funkciót ki fogja szedni augusztus elsejétől PS4-en és PS Vitán. Mi a magyarázat rá? „Elnézést kérünk a kellemetlenségért, amit ez okozhat és méltányoljuk ennek megértését.” Tehát semmi. Konkrétan nem indokolta meg a japán cég, hogy miért is búcsúzik el a Ustreamtől a PS4/PS Vita páros. Talán valami vita zajlik a Sony és a Ustream között a kulisszák mögött…?

Szerencsére a Twitch-támogatást nem fogják megvonni, mert ha ez bekövetkezne, biztosan fellázadna a közönség, mert érthetetlen lépés lenne a Sony-tól.

Viszlát Ustream, és kösz mindent. Mivel a Ustream magyar találmány és fejlesztés, már felkerestük a vezetőséget, hogy kommentálják a Sony döntését.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu