Egyhamar ne számítsunk az Uncharted 4: A Thief’s End DLC-jére!

A Naughty Dog röviden elmondta, mi is a helyzet az Uncharted 4 DLC-jével.

Ugye sokat nem nagyon tudunk az amúgy igencsak kitűnő játék kiegészítőjéről, és ez nem is véletlen. A fejlesztők ugyanis közölték, hogy a többszöri halasztás után májusra tolt megjelenésig nem is álltak neki a DLC munkálatainak, úgyhogy még kelleni fog nekik egy kis idő ahhoz, hogy egyáltalán bármiféle részletet is közölni tudjanak a kiegészítőről.

Legalább addig is az ingyenes multiplayer tartalmakkal eltölthetünk pár órát. Vajon a Naughty Dog karácsonyi ajándékra készül ezzel a DLC-vel? Mivel a jó munkához idő kell, nem lenne meglepő lépés tőlük. Ja, és közben megjelent már az 1.09-es update is a játékhoz: a 66 megabyte-os, szinte nem is érzékelhető méretű frissítés csak bugfixekre gyúr rá, semmi újra sem érdemes ennek feltelepítése után számítanunk…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu