Végre megkapta az igazi sztori módot a Street Fighter V! [VIDEO]

Érdemes viszonylag korán bekapcsolni a PS4-et (vagy ha lassú az internet, éjszaka bekapcsolva hagyni), ugyanis az update nyolc és fél gigabyte-ot fog követelni a merevlemezen.

Itt az új Street Fighter V update, az 1.04-es frissítés, amely ugye magában hordozza azt a bizonyos cinematikus sztorimódot. A sztorit „A Shadow Falls”-ra keresztelték, az „árnyékhullás” története pedig a Street Fighter III és IV közé tehető. A főszerepben a Shadaloo és a World Warriors csapat lesz. Ahogy a történet lezajlik, úgy vehetjük át az irányítást mind a tizenhat főszereplő fölött, de a 6 DLC/eddig még meg nem jelent karakter is fel fog bukkanni. A Shadow Falls ingyenes, úgyhogy ezért nem kell fizetni – szép is volna, ha a Capcom azért a tartalomért, aminek alapból a megjelenéskor ott kellett volna lennie, pénzt kérne! -, úgyhogy legalább emiatt nem kell költekeznünk.

Egy trailer is bemutatásra került a sztoriból.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu