FRISSÍTVE – Kell-e PlayStation Plus a Battlefield 1 bétához?

FRISSÍTVE: Bár már a mai nap elindul az Insider hírlevélre feliratkozottaknak a Battlefield 1 bétatesztje (ajánlott az email címek ellenőrzése!), a kérdés adott: kell-e PlayStation Plus előfizetés a PlayStation 4-en a játékhoz?

A válasz: nem! Nyugodtan le lehet mindenkinek tölteni a bétát, ami a holnapi napon már bárki számára elérhető lesz. (Az Xboxosoknak viszont figyelem: kell a Gold előfizetés!)

EREDETI: Nemsokára lehetőségünk lesz kipróbálni, milyen is lesz az első világháborúban küzdeni!

A Battlefield Twitter fiókja írt egy ilyet a minap: „Hírek fognak érkezni a Battlefield 1 bétájával kapcsolatban. Légy te is egy insider itt!” Az Insider program a DICE weboldala szerint „feliratkoztat bennüket az Electronic Arts hírlevelére, korai hozzáférést nyújt a Battlefield 1 nyilvános bétájához, exkluzív tartalmakat ad, illetve egyéb EA-s játékokról, szolgáltatásokról és eseményekről is beszámol”.

Ezzel folytatódik az Electronic Arts trendje: mostanában az összes nagyobb játékot lehetőségünk volt a megjelenés előtt kipróbálni, hiszen például tavaly novemberben a Battlefield helyére lépő Star Wars Battlefront is több millió játékossal büszkélkedhetett, de például a Mirror’s Edge: Catalyst is megmutatta magát egy kis ideig.

Nem lenne meglepő, ha augusztus környékén ki is gurulna a bétateszt a PS4/X1/PC trión az októberi megjelenés előtt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu