Jövőre tolták az Underworld: Blood Wars moziba kerülését

MOZI HÍREK – Úgy látszik, már nem csak játék, hanem a filmes világra is jellemző, hogy egy-egy megjelenést eltolnak, ugyanis a Screen Gems és a Lakeshore Entertainment a minap jelentett be, hogy a korábban 2016. október 14-én várható Underworld Blood Wars premierje átkerült 2017-re.

Szerencsére azért némi öröm az ürömben, hogy az a 2017. az egész konkrétan január 3-át jelent, ekkor kerül ugyanis mozikba kerül odakint a szóban forgó film, amely állítólag reboot lesz. A főszerepben továbbra is Kate Beckinsale-t láthatjuk, valamint Theo James is kiemelt szerepet kap, de jelen lesz még Tobias Menzies, Lara Pulver, valamint Charles Dance.

Hogy mennyire volt bölcs döntés pont erre a napra rakni a film megjelenését, az egy érdekes kérdés, lévén február 3-án várhatóan két filmmel, az Amityville: The Awakening című horrorral és Doug Liman CIA-s thrillerjével, a Menával is meg kell birkóznia, ami nem lesz egyszerű sztori, hiszen utóbbi főszereplője nem más, mint Tom Cruise.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu