Elkezdődött a Thor: Ragnarok forgatása

MOZI HÍREK – Maga Louis D’Esposito, a Marvel producere jelentette be twitterén, hogy a Thor: Ragnarok forgatása július 4-ével kezdetét vette. Külön jó hír, hogy Chris Hemsworth megszokott alakítása mellett ismét szerepet kaphat majd Mark Ruffalo (a színész is készített egy fotót a helyszínről), mint a Hihetetlen Hulkj. Emellett a régi stábból visszatér a mostanában következő James Bondként emlegetett Tom Hiddleston, mellettük pedig az Oscar-díjas Cate Blanchett, Karl Urban, Emma Thompson és Jeff Goldblum erősítik a stábot.

Thor már a Bosszúállók: Ultron korában is kapott egy jelenetet, amelyben egy látomás során ellátogatott a Hel birodalomba, oda ahol a feltámadó holtak szelleme mellett Hela személyében egy női uralkodó is akad, aki nem lesz más, mint Cate Blanchett.

FIGYELEM innentől lehetséges SPOILER következik!

Bizonyos pletykák szerint Hela Asgardba is ellátogathat, ahol Lokival is találkozik, akivel feltehetően nem alakulnak majd túl jól a dolgok. Továbbá a pletszerint mire Thor ráeszmél, hogy valami készül, addigra már meglehetősen késő. Persze Thor és Hela a történet során majd egymásra talál, de a dolgok nem alakulnak jól a szőke pörölyt használó isten számára, Hela ugyanis száműzi Thort Asgardból, ha pedig ez nem volna elég a Mjölnirt is elpusztítja.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu