FRISSÍTVE – Egy millióan játszanak már az Evolve Stage 2-vel!

FRISSÍTVE: A PC-n free-to-play rendszerre áthangolt Evolve már egy milliónál is több játékosnak örvendhet. A hamarosan konzolokon is átalakuló Evolve Stage 2 ünnepel: mindenki, aki július tizennyolcadikán magyar idő szerint este 7 óráig bejelentkezik, ingyen megkapja Griffinhez a Blood Eagle Hunter skint.

A Turtle Rock Studios végre azt a sikert látja, amit talán a 2015-ös, fizetős megjelenésnél várhatott – kérdéses, hogy meddig menetel az Evolve-vonat?

EREDETI: A közelmúltban itt írtunk arról, hogy az Evolve PC-s változata átmegy free-to-playbe. Ennek már meg is lett az eredménye.

Bár várható volt az, hogy az ingyenessé válás miatt többek esnek neki a Turtle Rock játékának PC-n (hamarosan konzolokon is számíthatunk a free-to-playesedésre!), de ekkora mértékű ugrást talán még nem pipált a játékpiac. A múlt hónapban kb. 200 játékos játszott az akkor még fizetős Evolve-val. Ehhez képest a free-to-play Evolve Stage 2 40 ezernél is több játékossal büszkélkedhet, amivel kapásból a Steam top tizes listájába is felmászott! Persze, a Dota 2 (950 ezer) és a Counter Strike Global Offensive (600 ezer játékos) eredményeitől messze van, de az ugrás mértéke figyelemre méltó eredménynek tekinthető.

Ha esetleg alapból ilyen formátumban jelent volna meg az Evolve mind a három platformon, vajon mekkora eredményekkel büszkélkedhetne manapság a játék?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu