Az első Darksiders játék is felújításra kerülhet?

Mivel a II már megkapta a Deathinitive Edition kiadását, értelemszerűen az első rész lehet a soron, ha hihetünk egy hirdetésnek.

A GameFly PlayStation 4-en, Xbox One-on és Wii U-n is kilistázta a Darksiderst. Linket sajnos nem tudunk biztosítani hozzá, ugyanis azóta a site már működésképtelenné tette a hivatkozásokat, ami talán nem is véletlen.

Mindenesetre a licenszet a THQ hagyatékaiból bevásárolt Nordic Games nem szeretné a kukába dobni, olyannyira nem, hogy a PS4/X1/Wii U port  (?) megjelenési dátumát október huszonötödikére tették a GameFly szerint. Az egy keddi nap, tehát nem kizárt, hogy tényleg ekkor érkezzen a Darksiders. Megerősítés a Nordic Gamestől még nem érkezett.

Remélhetőleg ez az újabb felújítás csak egy bemelegítés, hogy aztán tűkön ülve várhassuk a harmadik epizódot. Elvégre négy tagú az Apokalipszis Lovasainak csapata, és eddig csak a fele „kapta meg a magáét!”

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu