Sztorivideókat kapott a Halo Wars 2! …Hogy mit? [VIDEO]

Videó-dokumentumfilm. Óóóó, de kreatívak a 343 Studiosnál, hogy így kombinálják a két elnevezést!

Ettől függetlenül a fejlesztők összeraktak egy termetes (négy és fél perc hosszú) videót a Halo Wars 2 történetéről, és a karaktereket is valamennyire megismerhetjük. 20 évnyi alvás után a felébredést nem valószínű, hogy így képzelték volna el a hősök. Cutter kapitány egy lehetetlen küldetésre viszi a Spartan katonákat – őt, de a másik oldalról Atrioxot is megismerhetjük. Két térfél, két eltérő vezéregyéniség, a végeredmény meg majd rajtunk fog múlni.

A Halo Wars 2 az Xbox Play Anywhere keretein belül 2017. február huszonegyedikén érkezik az X1/Windows 10 párosra. A PC-s béta a következő néhány hónap során megrendezésre fog kerülni egy még ismeretlen időpontban. Mivel az Xbox One-osok már megkapták ezt az E3 során, most a másik platformon van sor.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu