Halad a Bioware új IP-je!

Korábban a Bioware már teaselt bennünket az új, még meg nem nevezett IP-jével. Azóta haladtak a még mindig ismeretlen projekttel.

Még a 2014-es E3-on mutatták be, hogy a Bioware egy új fába vágja a fejszéjét. A fejlesztő stúdió az edmontoni, ami a Star Wars: Knights of the Old Republicon, a Baldur’s Gate-en, illetve a Dragon Age játékokon is dolgozott már.

Korábban a GDC-n állítólag kinn volt a Bioware csapata egy olyan pólóval, amin a játék neve volt látható. Erről azóta sem tudunk semmit, de ennek ellenére a csapat menetel a titkos IP-jével. Jay Watamaniuk, az egyik nevesebb Bioware-író, az alábbit írta a Twitterén: „A dolgok elfogadásra kerülnek. Haladás. #titkosIP” Tehát az ő keze is benne van a dologban!

Az új IP bemutatásra talán már sokkal közelebb is van annál, amit hinnénk? Még a végén a Paris Game Week-en a PlayStation-előadáson robbantanak!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu