Késni fog a No Man’s Sky, de csak egy platformon!

Bár eddig úgy tűnt, hogy a PlayStation 4 és a PC egyszerre kapja meg a Hello Games játékát, most már biztos, hogy ez nem fog bekövetkezni.

A PlayStation 4-eseknek nem kell tartani, ugyanis Európában továbbra is augusztus tizedike van kitűzve a rajt napjaként, de a PC változat „csak” augusztus tizenkettedikén kerül a Steamre. Így biztos, hogy a konzolosok lépéselőnybe fognak kerülni az univerzum felfedezésében.

Mi a helyzet a PlayStation Plussal? Kelleni fog-e az előfizetés a játékhoz?  A Game Informerben felbukkant a válasz: „Nem szükséges a PlayStation Plus-előfizetés az online játékhoz, viszont az internetkapcsolat kelleni fog ahhoz, hogy a játékosok felfedezéseit regisztrálni tudjuk.”

Igaz, a No Man’s Sky egyjátékos élményként készül, ezt ne felejtsük el. A lemezen mindössze hat gigabyte-ot igénylő játék szinte biztosan kapni fog egy nagyobb első napos patchet, de majd meglátjuk, mennyit kell pluszban letölteni, hogy végre űrhajónkba ülve felfedezzük a világot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu