Multiplayeres lesz a Telltale!

Lehetőségünk lesz majd arra, hogy ne csak egyedül kelljen a Telltale epizodikus játékaiban meghozni azokat a bizonyos súlyos döntéseket.

A San Diego Comic Con során a Telltale bejelentette, hogy érkezik egy új funkció, név szerint a Crowd Play. Ennek segítségével barátaink, családtagjaink, illetve egy nagyobb közönség képes lesz csatlakozni hozzánk, megkönnyítve a döntéseket.

Ja, és már nem is kell sokat várnunk ennek implementására, ugyanis az auguszus másodikán érkező BatmanThe Telltale Series is be fogja már vetni a Crowd Playt. Minden játék kezdetén lehetőségünk lesz bekapcsolni ezt az opciót – ha úgy döntünk, hogy igényt tartunk rá, kapunk egy URL-t, amit megoszthatunk, így csatlakozhatnak hozzánk a többiek.

A Crowd Play kétféleképpen működhet. Az egyikben a közönségnek lesz a döntő szava, a másikban pedig mi felülírhatjuk az ő döntésüket. (Ez még kellemes perceket fog okozni, annyi szent…) Ha négy opció közül kell választani, százalékosan láthatjuk az eredményeket, de a hüvelykujjas megoldásos értékeléseket is kaphatunk a mi cselekedeteinkre. Az epizódok végén új értékelőként megjelenik, hogy hány százalékban döntött a közönség a Crowd Play segítségével.

Elvileg streamerek is bevethetik ezt, de a latencia miatt még kérdéses ez – a felfele/lefele mutató hüvelykujjas megoldásban van most lehetőség, de később ez jobban kifejlődhet.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu