Új írója van az Uncharted-filmnek

Uncharted. Játék formájában kiemelkedő, de filmen? Hét éve tétlenül várja, hogy befejezzék…

Az Uncharted filmadaptációja már 2009 óta próbál elkészülni, de több indokból is késik, csúszik, áll a forgatás. Most egy új író csatlakozott a csapathoz: Joe Carnahan írja a forgatókönyvet. Ő volt az írója, producere és rendezője a 2010-es A szupercsapatnak, de a 2013-as Fehér pokol esetében is hasonló pozíciókban tevékenykedett. Carnahan szerint a Nathan Drake világába történő belépés számára egy álom valóra válása.

A film, ami egy Arad-Atlas Entertainment koprodukcióban készül, produceri munkálatait az AviAri Arad páros, illetve Charles Roven és Alex Gartner végzi, míg a Sony-tól Jonathan Kadin felügyeli az egészet.

A megjelenés még mindig 2017. június harmincadikára van kitűzve, de szinte biztos, hogy ezt sem fogja tartani a film. Egyáltalán el fog ez valaha készülni?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu