Halasztásra került az Outlast 2!

A Red Barrels nem tudja tartani az eddig kitűzött megjelenési dátumot – írta ezt egy Facebook posztban  a fejlesztő.

„Egy nehéz döntést kellett nemrég meghoznunk: úgy határoztunk, hogy elhalasztjuk az Outlast 2 megjelenését 2017 első negyedévére. […] A mi küldetésünk egy indie fejlesztőstúdióként az, hogy a legjobb, legrémisztőbb, és reményeket beteljesítő élményeket hozzuk létre. Ezért van szükségünk egy kis plusz időre, hogy biztosak legyünk: az Outlast 2-vel kapcsolatos elképzeléseink nem csorbulnak. […] Köszönjük megértéseteket, és megígérjük, hogy az Outlast 2 a sz_rt is kiijeszti belőletek.” – ez lenne a poszt lényege lefordítva.

A Facebook kommentelők jelentős része pedig megérti a Red Barrels döntését: ők is inkább szeretnének egy durva horrorjátékot látni teljes formájában, mintsem egy megsürgetett, itt-ott elhanyagolt változatot.

Az Outlast 2-nek még nincs VR-támogatása, de három célplatformja már van: PlayStation 4, Xbox One, PC, valamikor 2017 elején. Bár folytatásként funkcionál, új helyszín és új karakterek lesznek az Outlast második részében.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu