PlayStation 4 NEO bemutató egy hónapon belül?!

A Sony talán még korábban bemutathatja a PlayStation 4 erősebb kiadását, mint azt gondolnánk!

A francia Gameblog információi szerint a PlayStation 4 NEO szeptember hetedikén kerülhet bemutatásra egy new yorki rendezvény keretein belül. Ez így önmagában sokat nem mond, de a Gameblog korábban már többször is jól értesült – például az Injustice 2-ről, a 2014-ben megjelent Assassin’s Creed Rogue-ról, de a Resident Evil 7 E3-as bejelentéséről sem mondtak hülyeséget!

Ez a szeptemberi időpont közel lenne a korábban a GameStop vezérigazgatójának, Paul Rainesnek az elszólásához. Raines azt nyilatkozta, hogy az Xbox One S és a PlayStation 4 hasonló időpontban érkezhet. Azóta kiderült, hogy a Microsoft zsugorított (de nem zsugori!) konzolja augusztusban jön, tehát ez nem tűnik nagy eltérésnek.

A Gameblog szerint azért nem a Tokyo Game Show-ra készülnek a Sony-nál, mert a PS4-et magát is New York városában mutatták be 2013. február 20-án, és a Nintendo NX-et a szeptember 12-ével kezdődő héten bemutathatják a TGS-en.

Na, fordul még itt a kocka.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu