PC-re is elérhető lesz a PlayStation Now?!

Egy érdekes pletyka ütötte fel a fejét, ami szerint a PlayStation 3-as játékok streamelése nem csak PlayStation 4-en, hanem PC-n is elérhető lehet!

A francia Gamekult információi szerint a Gaikai technológiáján alapuló játékstreamelés augusztus huszonharmadikán kerül bejelentésre PC-n, és először Belgiumban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban indítanák el a szolgáltatást, majd Észak-Amerika kerülne sorra. A támogatott játékok számáról nem esett szó. Legalább Windows 7, 5 megabites letöltéssel rendelkező internetkapcsolat, és egy támogatott kontroller lesz elvileg szükséges a PC-s Now-hoz.

Bár kicsit meredeknek tűnik a pletyka, van benne ráció. A Remote Play szolgáltatást a Sony már hivatalosan is támogatja PC-n, de Hideo Kojima játéka, a Death Stranding is elérhető lesz PC-re. Sőt, láttuk már például az Everybody’s Gone To The Rapture-t is átportolva…

Elég durva lenne, ha a már négyszáznál több játékkal is rendelkező, évente kb. 28 ezer forintba kerülő előfizetéses rendszer PC-n is feltűnne, mert így tolhatnánk a The Last of Us-t konzol nélkül!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu