[GC 2016] For Honor – A zárt alfától a hősökig [VIDEO]

A Ubisoft végre részletesebben is beszélt a For Honorról.

A For Honor, amelynek zárt alfája szeptember tizenötödikétől tizennyolcadikáig fog tartani, mind a három platformon lehetőséget fog nyújtani a korai kipróbálásra a szerencséseknek. Azt is elárulta a Ubisoft, hogy a PC-s portot a Blue Byte fogja kezelni – ők főleg az Anno és a The Settlers játékokról híresültek el.

Négy osztály lesz: a Vanguard (a kiegyensúlyozott), az Assassin (gyors, kevés HP-vel rendelkezik, de párbajokban jó), a Heavy (a tank), illetve a Hybrid (néhány képesség kombinációja). Mind a három nép (szamurájok, lovagok, vikingek) eltérő tulajdonsággal látja el majd őket – például a leggyorsabb Vanguard a szamuráj-féle lesz (a Kensei), a középső pozíciót a lovag tölti be (Warden), a leglassabb pedig a vikingek Raidere lesz a három közül. (Erről a Ubiblog írt itt.)

Mind a tizenkét egységnek (ne feledjük, 3 x 4!) külön kinézete lesz, de testreszabhatjuk majd őket: milyen nemű legyen, milyen színárnyalatban tündököljön, hogyan nézzenek ki a fegyverei és páncélja, satöbbi.

A multiplayer játékmódokról is megtudtunk pár új információt. A Dominion 4v4 irányítási pontok feletti uralmat ígér, de az AI is részt fog venni majd a küzdelmekben, a Brawl egy 2v2 kieséses meccset ígér, az Elimination szintúgy, csak 4v4 felállásban, a Duel értelemszerűen egy 1v1 párbajt takar, míg a Skirmish egy deathmatch lesz 4v4 felállással.

Megjelenés 2017. február tizennegyedikén, platformok: PlayStation 4, Xbox One, PC.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu