Little Nightmares: Rémálom a képernyőn [VIDEO]

A Bandai Namco ígéretesnek látott egy projektet, így rögvest felkarolta a Little Nightmarest.

Korábban még Hunger névre hallgatott a játék, de a svéd Tarsier Studios átkeresztelte a mostani elnevezésére, mert jobban áll az új cím annak, hogy egy sárga esőkabátos kislány próbál a The Maw névre hallgató börtönszerű épületből menekülni. Ez még nem is hangzik olyan ijesztőnek, de itt néhány lény lakomázni kíván.

A Little Nightmares jelenleg úgy tűnik, mint egy puzzle-platformer horror beütéssel, így akinek esetleg rémlene a Playdeadtől a LIMBO és az INSIDE, máris hasonló elgondolásban jár. A második videó rövid elvárást támaszt: „játssz a gyerekkori félelmeiddel” – talán az a séf is az lenne a végén? (Milyen lenne Gordon Ramsay egy ilyen játékban?)

A játék még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re fog érkezni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu