Tom Cruise miatt kell várni a Mission: Impossible hatodik részére

MOZI HÍREK – A Paramount stúdió egyik legjövedelmezőbb sorozatának, a Mission: Impossible hatodik részét eredetileg 2017-ben kezdték volna forgatni, és már az előkészületeket is megindultak, ám hirtelen mindent jegeltek, és leállították a projektet.

Azt beszélik, nagyjából húsz ember kezdett már dolgozni a projekten Angliában, amikor jött az ukáz a Paramounttól, hogy ennyi volt, srácok, lehet hazamenni. Rövidesen fény derül rá, hogy a sorozat kihagyhatatlan főszereplője, Tom Cruise került konfliktusba a Paramounttal, ugyanis egész egyszerűen magasabb gázsit akart kiharcolni magának az eddigieknél, ám a stúdió ebbe nem akar belemenni.

Tom Cruise fülébe az tette a bogarat, hogy a konkurens Universaltól sokkal nagyobb összeget és részesedést kap a következő A múmia-filmért, mint ahogy a Mission Impossible-öknél már megszokta és a sztár szeretne ugyanezekkel a feltételekkel aláírni az M:I franchise-hoz is. Amíg ezt a bérvitát nem rendezik, biztosan nem kezdhetik el a forgatást, így a 2017-es premiernek búcsút inthetünk, ami kellemetlen a Paramountnak, lévén a Z világháború folytatása után újabb fejőstehénnel lesz kevesebb filmjük jövőre.

Az egyébként remekül sikerült Mission Impossible 5 kritikáját itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu