Új Bluetooth hangszórók az LG-től az aktív életstílusú audiofilek számára

Legyen szó hálószobáról vagy sátorozásról, az új készülékek bármely helyzetben tökéletes hangzást nyújtanak. Az LG Electronics (LG) számos élvonalbeli funkcióval ellátott Bluetooth hangszórói (a PH1, PH2, PH3 és a PH4 modell) az ideális audióeszközt jelentik bármely környezetben.

Akiknek a hordozhatóság, a strapabírás és a tartósság a legfontosabb, a PH2 és PH4 lehet a tökéletes választás. A mindössze 167 gramm tömegű, cseppálló kialakítású PH2-t úgy tervezték meg, hogy a legaktívabb felhasználók számára is csúcsminőségű audióélményt nyújtson. A még erőteljesebb PH4 hangszóró tökéletesen illeszkedik a szabadtéri összejövetelekhez.

Mind a PH2-t, mind a PH4-t olyan hevederrel látták el, amelynek révén könnyen lehet számtalan különféle felülethez rögzíteni a vízálló kialakítással rendelkező készülékeket. A 360 fokos hangsugárzásnak és a mélyhangkiemelésnek köszönhetően mindkét hangszóró tiszta hangzást nyújt, bármely beállítás mellett. A PH4 kettős passzív membránja garantálja a hangminőséget és basszus hangzást. A hangszórókon LED visszajelzők vannak, akkumulátoruk pedig hosszú üzemidőt biztosítanak (PH2: 6 óra, PH4: 10 óra).

A PH3 modell különleges fényei egyedi hangulatot teremtenek, legyen szó akár egy hálószobáról, akár egy kerti teraszról. Három színben lesz kapható, a készülékek pedig öt különböző színes fényjátékot jeleníthetnek meg. Az akkumulátor 10 órát bír.

Mindhárom modell AUX bemenettel rendelkezik, így olyan eszközökkel — például régebbi mp3- vagy cédélejátszókkal — is összekapcsolhatók, amelyek még nem Bluetooth-képesek. Ami pedig a modernebb készülékeket illeti, a hangszórók továbbfejlesztett Multi Point funkciójának köszönhetően akár két eszköz is csatlakoztatható párhuzamosan a Bluetooth-kapcsolaton keresztül.

A PH1 Bluetooth-kapcsolattal és 5 órás üzemidőt nyújtó beépített akkumulátoral ellátott, de mobiltelefon-kihangosítóként és éjjeli lámpaként is funkcionálhat.

Az IFA 2016 kiállításon az LG standjának (Hall 18, Messe Berlin) látogatói személyesen is kipróbálhatják a vállalat legújabb termékeit.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu